RING OSS - 08-124 202 44

Sten Stockholm

RING OSS - 08-124 202 44

Sten

Vårt företag utför olika arbeten av sten i Stockholm, här en gång av flammad sten.

Vi är experter på allt inom sten i Stockholm! Därför erbjuder vi dig skräddarsydda lösningar inom sten för alla behov, vilket gör oss till en komplett naturstensleverantör med allt du behöver för just ditt drömprojekt. Välkommen! 

Kontakta oss – vi bistår dig med allt du behöver inom sten i Stockholm! 

Alla typer av arbeten inom sten

Vi utför alla typer av arbeten inom sten i Stockholm, vare sig det handlar om diverse steninredning, stensättning eller stenentreprenader (såväl hel- som delentreprenader) till både privatpersoner och offentlig miljö. Med det sagt hjälper vi dig med allt som rör sten i Stockholm till olika sorters byggnationsprojekt, både inomhus och utomhus. Behöver du hjälper med ditt badrum, ditt kök eller din trädgård? Vänd dig till oss så hjälper vi dig! Vi förverkligar dina naturstensdrömmar. 

Skräddarsydda helhetslösningar och enskilda tjänster

Vi åtar och genomför samtliga uppdrag inom sten i Stockholm. Vi erbjuder dessutom både skräddarsydda helhetslösningar och enskilda tjänster för att anpassa oss efter just dig och dina behov. På så sätt är inget projekt varken för litet eller för stort för oss! Vi anlitas av privatpersoner som offentlig miljö och har självklart både kunskapen och resurserna som krävs för att förverkliga ditt naturstensprojekt!

Specialmåttad sten – enligt dina önskemål

I vår alldeles egen verkstad med moderna CNC-maskiner både kantslipar, stensågar och måttanpassar vi det mesta inom sten i Stockholm. Allt för att anpassa oss efter just dig och dina behov! De datoriserade maskinerna är dessutom en stor hjälp för att ge rätt precision och kvalité. Något vi förstås värderar högt!

Ledande helhetsleverantör av sten i Stockholm 

Som en av Sveriges största aktörer inom sten i Stockholm vet vi vad vi pratar om. Och inte bara det, vi erbjuder dessutom ett brett utbud av natursten i alla dess former, vilket gör möjligheterna oändliga. Natursten har tack vare sin mångfald i kulör och uttryck därtill stor potential och variationerna är många vad gäller både färg, form och utförande. 

Fyra stensorter vi använder oss av är:

  • Marmor
  • Kalksten
  • Granit
  • Skiffer