RING OSS - 08-124 202 44

Sten Stockholm

RING OSS - 08-124 202 44

Om oss

Hos oss får ni hjälp med sten i Stockholm på alla sätt. Här monterar vi sten på mark

Vårt företag, Valter Eklund Stenentreprenader AB, grundades så tidigt som 1938 av Valter Eklund – då med namnet Stenfirma Valter Eklund, vilket senare la grunden till vad som idag har blivit Valter Eklund Koncernen, som företaget alltså ingår i. Precis som namnet antyder är vi verksamma inom och specialister på sten i Stockholm. Vi är nämligen en komplett och kvalificierad naturstensleverantör som erbjuder skräddarsydda lösningar inom sten för alla behov.

Kontakta oss – vi hjälper dig med allt inom sten i Stockholm! 

Uppdrag inom sten i Stockholm

Vi genomför alla tänkbara entreprenaduppdrag inom sten i Stockholm och bistår dig från start till mål genom hela processen oavsett behov, om så önskas vill säga. Vi tillhandahåller därför både skräddarsydda helhetslösningar och enskilda tjänster för att anpassa oss efter just dig och dina behov. Därmed är inget projekt varken för stort eller för litet för oss!

Tre generationer av sten- och familjetraditioner 

Som den anrika stenfirma vi är med anor som sträcker sig så långt som tre generationer tillbaka är vi specialister på det vi gör! På så sätt kan vi garantera dig både en kunskap, kompetens och erfarenhet utan dess like. Vi tillhandahåller både lagerhållen sten, specialmåttad sten, montering av fasad eller hjälp med hela eller delar av entreprenaden. Vi anlitas dessutom utav både privat och offentlig miljö och har således skickligheterna och resurserna som krävs för att inte bara kunna möta utan även överträffa dina förväntningar. Vi erbjuder dessutom kostnadseffektiva leveranser över hela landet.

Våra tjänster inom sten och stenarbeten

Vi utför alla typer av arbeten med sten i Stockholm och bistår med sten i och till byggnation, hem, offentlig miljö, trädgård och icke att förglömma: som inredning förstås! Det betyder att vi hjälper dig med allt ifrån badrum, kök, markbeläggningar och murar till golv, fasader och trappor för att nämna några.

Vi erbjuder:

  • Leverans och montering av sten i alla dess former.
  • Lagerhållen sten samt specialmåttad sten.
  • Diverse stenarbeten, däribland stensättning i exempelvis badrum.
  • Konstnärliga utsmyckningar med sten.
  • Skräddarsydda helheltlösningar och enskilda tjänster inom sten.

För att kunna erbjuda dig rätt service beroende på just ditt behov har vi två bolag inom koncernen.

Medlemskap och certifikat inom sten & byggnation

Vi är medlemmar i Sveriges Byggindustrier, Svenska Stenindustriförbundet, Stockholms Byggmästareförening såväl som Byggkeramikrådet (BKR) och Plattsättning Entreprenörernas Riksförening (PER). 

Vi har även tilldelats behörighet enligt BBV, Byggkeramikrådets Branschregler för utförande av arbeten för våtrum.

  • Våtrumsbehöriga (BKR/BBV)
  • ID06
  • ID06 Kompetensdatabas

Vi är rätt företag att prata med när det handlar om sten i Stockholm! Har du ett uppdrag för oss? Kontakta oss idag. Välkommen!